Granen slängdes ut innan julafton.

Detta är Izza.
 
 
Den goaste katt, snäll och vänlig fast lite blyg för främmande. Hon har de mjukaste kattunge tassar med rosa trampdynor.På kvällen ligger hon i min säng och väntar på att jag ska komma och lägga mej.
 
 
 
Sen kan hon sova hos mej på natten och hon gör sej så liten så hon märks inte. Hon tycker om att gosa ner sej i täcket.
 
 
 
MEN! hon är också världens busfrö!! Jag vet inte hur mycket hon har förstört med sin framfart, hon klättrar upp i hyllor och river ner, slår sönder och ställer till. Det värsta  var dock när hon inte kunde låta bli julgranen. Så många fina gamla kulor i glas har hon slagit ner och fördärvat. Det spelade ingen roll vad vi gjorde eller vad vi sa......hon kunde helt enkelt inte låta bli. Varje gång vi hade varit iväg och kom hem, eller på morgonen när vi kom upp så fick vi städa glasskärvor eller annat julpynt som hon rivit ner och slagit i sönder. Vi hängde det längre och längre upp men vad hjälpte det, när hon stod på bakbenen blev hon lång och nådde upp ändå. 
Till slut fanns det bara ett alternativ kvar. Att plocka ner granen.På lilleljulafton. 
Tråkigt men ändå skönt för nu slapp man oroa sej för granen i alla fall. Och jul blev det ju ändå. Utan gran!
 
Så kan det bli!
                                                        See you      LIN
 
 

Filmtips och Mollys adventskalender!

Molly har egen adventskalender med choklad i! Inte för hon förstår sej på det! men hon får en bit varje dag ( när jag kommer ihåg det haha ) 
 
 
Julen firas lite här och lite där olika dagar men det är mysigt. Granen är klädd, tomtarna är framme, pepparkakshuset på plats och lussekatterna är bakade.  Det är bara julklapparna som inte är inslagna. T.o.m. glöggen är inhandlad och knäck med jordnötter ligger och väntar.
Men vi behöver i alla fall inte ta på oss hemstickade fåniga tröjor som Bridget i Bridget Jones dagbok filmerna. Har ni inte sett dom så gör det. Andra bra filmer nu i juletid att rekommendera är Loveactually med många bra skådespelare.En riktig julfilm! En annan är Noel med bla. Penelope Cruz och Susan Sarandon.En av mina absoluta favoriter.  
God Jul på er och ha en riktigt mysig jul!
 
Så kan det bli!
                                                   See you   LIN

RSS 2.0