Riktig gran eller plast.

Nu när det är tid för julgran så är ju diskussionen som vanligt........äkta vara eller plast.
För mej är det inget att fundera över. Jag har haft plastgran nu i några år och är mycket nöjd med den.
 
Och den enkla anledningen är följande. Det var en engångskostnad.     Jag slipper hantera hemforsling av gran, inte så lätt när man är själv.     Jag slipper bortforsling av gran när den ska ut.    Inte heller det så lätt om den ska klippas sönder.     Mycket praktiskt om man behöver flytta en gren för pyntets skull.   Och ingen gran behöver huggas ner för att jag ska ha den några veckor.
Jag tycker nog min gran är lika fin som vilken äkta gran som helst.
Mitt nyaste tillskott i familjen gran är en silvergran, 60 cm hög, står ute vid entren och lyser och glittrar. Inköpt på Netto för en billig peng och man blir lika glad varje gång man ser den!
 
 
                                                            God Jul!
 Så kan det bli!
                                                   See you     LIN

Min lilla katt.

Detta är min katt Izza.
 
 
Hon är busig och jobbig men väldigt snäll. Lite blyg men kommer det in en annan katt på hennes revir då blir hon sur milt sagt. Då är hon inte blyg, utan jagar iväg inkräktaren så fort hon kan och hon slåss om det behövs.
Lite synd om henne är det för hon bor med tre pensionärer. Mej, Molly och Kisen. Men hon roar sej gärna själv och då far hon som en skottspole i lägenheten. Hon är gärna ute men då vill hon att dörren ska vara öppen så hon kan gå ut och in hela tiden.
 
 
Här sitter hon gärna och tittar ut genom köksfönstret. Hon håller koll om det kommer någon annan katt in på altanen. 
 
 
Detta är hennes favoritplats och här sover hon. En gammal blöjpaket från när mina barn var små ( och det är längesedan!! ) och den adopterade hon när den kom fram i flyttstöket.
 
Ibland är jag jättetrött på henne, när hon sprätter ut all kattsand ur kisslådan, eller när hon bajsar utanför!
Men för det mesta är hon den goaste som finns. Hon går gärna med mej när jag går på toaletten och en gång trillade hon ner i toastolen precis när jag hade kissat.Då var hon bara liten, men hon har aldrig varit rädd för vatten så det var bara att skölja av henne under kranen. Hon vill gärna vara med när jag duschar, ja hon går med överallt där jag går och ligger gärna på köksgolvet när jag stökar i köket.
På morgonen när hon tycker jag har sovit för länge så väcker hon mej genom att slå till min klocka så den åker i golvet! 
Jag trodde första gången att hon råkade välta ner den men nu vet jag att hon gör det med flit! I morse åkte den i väg över halva golvet så nog gör hon det med vilje alltid!
 
Så kan det bli!
                                                  See you        LIN

RSS 2.0