I skoaffären.

Vi körde till Hyllinge, min far och jag.
Jag ville gå en runda på Familia.
Vi kommer in i gallerian och då ser jag att dom har utförsäljning av skor på Scorett outlett. Tag tre par och betala för två.  Vilken kvinna kan motstå något sådant!!?
I butiken står en charmerande yngre kille som är supertrevlig!  Han hälsade alla kunder välkomna in i butiken och sen frågade han om han kunde hjälpa till.
Ja jag tittar gärna själv men han snappade snart upp vad jag ville ha och min storlek. Sen sprang han fram och tillbaka med skor till mej. Lika trevlig hela tiden och diskuterade gärna vad skorna kunde användas till för kläder. 
Det var längesen jag blev så trevligt bemött och så uppassad i en affär! All heder åt den killen!
Naturligtvis blev det tre par skor och då det ena paret gratis!
 
Gratis skorna.
Vi gick ut ur affären och gick förbi Sko Rönne. Där såg jag ett annat par skor och gick in för att prova.
Tjejen stod bakom disken och där var hon fast. Hon bad kunderna att själv sätta tillbaka skorna.Kan ju säga att det blev inget skoköp där.
Blir man så trevligt bemött i en affär som vi blev av den killen, så är man glad resten av dagen. Och man kommer gärna tillbaka! En ros till honom!!
 
Så kan det bli!
                                            See you       LIN
 

Sköna sommar!

Nu är vi mitt i högsommaren och grönskan är härligt grön och frodig. Vi promenerar vid sjön Molly och jag, och den ligger spegelblank. Linden blommar och doftar vidunderligt härligt! 
Vi går genom skogen, genom kalhyggen och vidare utmed sjön.Vi har hittat en alldeles ny runda som är lagom lång.
Vi bor nu hos min far som behöver vårt stöd efter en liten olycka.Han mår bra igen men är 90 år och vill inte bo själv.
Katterna är naturligtvis också med och Kisen har gjort sej hemmastadd.
 
 
Men i natt blev han utelåst i garaget ! Innan vi visste var han blivit av var det lite oroligt! Men han hade inte tagit någon större skada. Han går ju ut och in som han vill och om dörren är stängd har han olika sätt att påkalla uppmärksamhet. Antingen sätter han sej på bordet på altanen eller nedanför dörren och bara glor, som om han tror att han ska glo upp den!
 
 
Så kan det bli!
                                              See you      LIN

RSS 2.0