Wild pigs.

I dag gick vi den långa rundan i skogen förbi The land of the wild pigs! Är lite pirrigt man vet att dom ligger där och lurar långt inne i den djupa graneskogen men förhoppningsvis så är dom räddare för oss än vad jag är för dom!
Har ju aldrig sett dom som tur är bara spåren efter dom!
Jag tänkte i dag på hur många bra turer här är att gå. Olika för olika väder och humör tex. regnrundan som är lagom lång när det regnar och lång nog för att Molly ska hinna göra vad hon behöver.
Sen har vi llånga promenader i skogen när väder och vind tillåter. Sjörundan genom bokeskogen som kräver rejäla skor! Ner till affären och posta brev rundan, lekplatsrundan när barnbarnen hälsar på, in i bland villorna och titta på indianenrundan ( en staty ). Gå runt om skolan rundan som bara låter sej göras när det är lov! Och så sist men inte minst runt om idrottsplatsen när man har barnvagn med eller inte har så bra skor på sej! Ja jag höll på att glömma den som vi går mest varje dag genomskogenförbidagisrundan som är en alldeles lagom eftermiddagstur!
Det har ju blivit lite si och så med promenerandet nu i julhelgen mest för man har haft så mycket annat att göra men också pga. vädret. Men nu får vi ta nya tag det behöver vi!
Ha en jättebra dag trots att vädret inte är det bästa och glöm inte att tänka positivt!
 
Så kan det bli!
                              See you       LIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0