Prinsessbröllop.

Ja idag gifter sej prinsessan Madeleine.  Jag är inte så intresserad av kungahuset men lite kommer jag nog att titta. Det sänds ju på tv hela bröllopet, i delar och sammanfattning på godbitarna! Så det är bara att välja om man vill se allt eller delar.
Härlig dag att gifta sej på, när det är som grönast och varmt och skönt. Lite blåsigt här bara, hade nog varit fara för att slöjan skulle blåst av!
Annars är det väl trevligt att få klä sej fin och ha hatt!! men detta ständiga blåsande gör att man tvekar att ta den på. Liksom ingen vits om man måste gå och hålla i den hela tiden.
Jag tycker det är mysigt med hatt och hade själv hatt senast på barnbarnets dop.Önskar att tillfällena hade varit flera för att bära hatt. Men det är ju lite på modet och killarna har ju det också. Kul!
Det fina vädret håller i sig och det är härligt efter den långa sega vintern vi hade. Men det är ju lite med panik i halsen för man vet inte hur länge det håller i sig och börjar det sen regna känns det som om det är kört. För sen slutar det inte. Och så blir det kallt och jobbigt. Ja vi behöver regn men  vi människor behöver sol också! Lagom av båda!
Men vi får njuta så länge det varar och barnbarnen har varit vid stranden nu några dagar och haft det jätteskönt!
Bara att kunna springa i sanden och lite i vattnet och gräva och vara barfota är väl härligt! Och sen har man matsäck med och det är väl också sååå gott att sitta på stranden och äta!
Gå ut och njut av det fina vädret och ha en kanonbra helg!
 
Så kan det bli!
                                            See you    LIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0