Stretchigt värre.

Ja det här med att allt ska vara stretchigt nuförtiden är både på gott och ont.
Köpte trosor. Med stretch. Men det tänkte jag inte på förrän jag tog dom på.
Jo dom var töjbara.  Till den grad att man kunde ha dom som BH på samma gång som trosor. Ganska praktiskt ju. Men knappast skönt, kan jag tala om.
Stretchjeans då.  Måste man köpa två nummer för små för dom töjer sej.
När man har ålat sej i dom och knäppt så blir det inte plats för lilla magen!  Har man lite extra mage så får den helt enkelt inte plats! Den lilla valken som blir över får hänga utanför linningen! 
Inte speciellt charmigt även om byxorna sitter som en smäck på benen.  Men man kan alltid ha en tröja i tältmodell för då syns den inte!
Den stora frågan är :   VEM SYR MAN KLÄDERNA TILL? 
Du går ut och ska prova kläder och du har aldrig tänkt på det förr, för man känner sej ganska normal trots allt, men ingenting passar. Man börjar tro att man är vanskapt. Men så kan det ju ändå inte vara så frågan återstår : Vem syr man kläderna till??
Det konstiga är att handlar du kläder på second hand och då lite äldre modell från tex 80 talet så sitter det på ett helt annat sätt. Då passar det, kan till och med vara stora i storlekarna.
Det är också konstigt det här med storlekarna. 
Jag brukar ha sport BH.  Då är storlekarna S-M. Och sen L-XL. Inget däremellan. Så antingen får man tränga in behagen i en liten, så hälften hänger utanför eller så är den så stor så den håller inte uppe någonting utan dom hänger ner mot magen! 
Inte konstigt att man inte precis älskar att handla kläder! 
 
Så kan det bli!
                                         See you       LIN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0